Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
ro

Whirlpool SPIW 309 A2WF inverteres légkondicionáló, 2,6 kW

Gyártó:
Cikkszám: WHIR-KLI-004
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Házhozszállítási díj: 4.763 Ft
  • 2,6 kW-os inverteres split légkondicionáló
  • Hűtés: A++ energiaosztály
  • Fűtés: A+ energiaosztály
  • Beltéri egység: 905 mm × 210 mm × 270 mm, 9 kg
  • Kültéri egység: 715 mm × 240 mm x 482 mm, 27 kg
Megbízható beszállító
Megbízható beszállító
Warnex által ellenőrzött beszállító
Kiváló megjelenés
Kiváló megjelenés
mai kornak megfelelő design

Leírás és Paraméterek

Whirlpool inverteres split légkondicionáló berendezés 6. érzék intelligens vezérléssel, inverter technológiával. Hűtési kapacitása 2,6 kW (8900 BTU), fűtési kapacitása 2,8 kW (9600 BTU). A készülék rendelkezik extra csendes funkcióval (19 dB(A)), páramentesítő funkcióval, éjszakai üzemmóddal, továbbá auto-újraindítással áramszünet esetén. A készülékhez tartozik érintőgombos távirányító. Vezérelhető okostelefonos applikációval (6th Sense Live), WI-FI vezérléssel.

Premium Inverter technológia
A számos Whirlpool légkondicionálóban megtalálható Inverter Plus technológia precíz hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, segítségével a kívánt hőmérséklet gyorsan elérhető, melyet aztán az intelligens rendszer automatikusan fenntart. Az eredmény pedig: kényelmes hűtés és energiahatékonyság.

6. Érzék technológia
A 6. ÉRZÉK technológia szenzorok segítségével több ponton érzékeli a szoba hőmérsékletét és automatikusan kiválasztja a megfelelő funkciót: hűtés, fűtés, páramentesítés vagy levegőkeringetés. Amennyiben Ön állítja be az értékeket, a készülék a következő bekapcsolásnál emlékezni fog ezekre

Öntisztító funkció
Az öntisztító rendszer megkíméli Önt a kellemetlenségektől, javítja a levegő minőségét és energiatakarékos is. Hűtő vagy páramentesítő üzemmódban a kondenzáció során keletkező víz kimossa a poros szennyeződésket, melyek a hőcserélőnél keletkeznek. Kikapcsoláskor az öntisztító rendszer a ventilátort még 10 percig üzemelteti, hogy a készülék tiszta és száraz legyen

1 W-os StandBy mód
Új, alacsony energiaigényű készenléti üzemmód, mely 66%-kal kevesebb energiát használ fel. Fogyasztása kevesebb mint 1W óránként, így éves szinten több ezer forintot is megtakarít.

Turbo (Jet) hűtés
A split klímák gyorshűtés funkciója a távirányító egyetlen gombjának megnyomásával aktiválható. Ekkor a készülék nagy ventilátorsebességgel és maximális kapacitással hűti le a környezetét 18 °C-ra, függetlenül a korábban beállított értékektől.

Round-U hőmérséklet szabályozás
Ez a funkció a távirányító érzékelőjének segítségével a használó környezetének hőmérsékletét veszi alapul, hogy ennek a helynek a hőmérséklete biztosan az Ön igényének megfelelő legyen.

Alvás üzemmód
Az ébrenlétkor ideálisnak tűnő hőmérséklet túl magasnak vagy túl alacsonynak érzehetjük alvás közben. Ez a funkció automatikusan irányítja a levegőáramlás sebességét és a hőmérsékletet az alvás ritmusának megfelelő legoptimálisabb tartományban tartja.

Éjszakai üzemmód
A készülék lekapcsol minden világító jelzést, mely zavarná álmát. 3 különböző üzemmód közül választhat: normál, 6. Érzék és egyéni alvás. Ez utóbbinál saját alvási ciklusának megfelelően állíthatja be a működési időt és a kívánt hőmérsékletet.

Catechin szűrő
A Catechin szűrő megszünteti a füstöt és a kellemetlen szagokat.

HEPA szűrő
A HEPA szűrő kiszűri a port és akár a 0,3 mikron méretű mikroorganizmusokat.

4D légáramlási rendszer
A Fantasia sorozat készülékeiben található 4D légkeringető rendszer gyors és pontos hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé.

Extra csendes funkció
Ebben az üemmódban a készülék csupán akkora zajt csap, amekkorát a falevelek zizegése. Így garantált a zavartalan éjszakai pihenés.