Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
ro

Kombinált tűzhely

Miért népszerű a kombinált tűzhely?

A kombinált tűzhely számos konyha alapvető tartozéka. Nem véletlen a választás, hiszen kedvezőbb áron beszerezhető, mint a tisztán elektromos üzemeltetésű berendezés és előnyei is jobban kihasználhatóak. A felül gázzal, alul elektromos árammal működő készülék előnyei kerülnek most cikkünk középpontjába.

Miért pont kombinált tűzhely?

Talán már Veled is előfordult, hogy szünetelt az elektromos szolgáltatás, így az ebédfőzés látta kárát a dolognak. A kombinált tűzhely esetében nem fordulhat elő, hogy opció nélkül maradsz. A főzőzónák gázzal üzemelnek, ami jelentős előnyökkel bír az áramalapú megoldásokhoz képest. Magad állíthatod a hőtermelés erősségét, így a kifutott, leégetett ételek kockázata csökkenthető. Azonnal felmelegszik az edény, gyorsabban felforr a víz és még sokáig sorolhatnánk, hogy a gázzal történő főzés miért praktikusabb az elektromos társánál. Ami a főzésnél előny, az a sütésnél hátrány lenne. Nem véletlen, hogy a kombinált tűzhelyek gyártói a sütéshez az elektromosságot választják. Légkeverés, grillezés, felső és alsó sütés- csak néhány pozitívum, amit a gázsütők biztosan nem tudnak, vagy nem elég hatékonyan teszik a dolgukat.

A kombinált tűzhely kedvezőbb áron elérhető, mint a teljesen elektromos társa, ráadásul az edényeket sem kell lecserélni a gázrózsák jelenlétének köszönhetően. A vásárláskor a méretet, a gázrózsák számát és persze a sütő funkcióit egyaránt érdemes szem előtt tartani. A készülék akár vidám piros színben vagy retro hatást keltő kialakítással is elérhető.