Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
ro

Szén-monoxid érzékelő

A szén-monoxid érzékelők életet is menthetnek

Bizton állíthatjuk, hogy a szén-monoxid érzékelő rendkívül fontos, már-már nélkülözhetetlen kiegészítője a modern otthonoknak, különösen a téli fűtési szezonban. A szóban forgó veszélyes gázt nem hiába nevezik csendes gyilkosnak, mert végzetes mérgezést is okozhat, feltéve, ha nincs a kelléktárunkban egy olyan okos, sőt, életmentő berendezés, mint egy minden ízében minőségi és megbízható szén-monoxid érzékelő készülék.

Szén-monoxid érzékelő – választékból nincs hiány!

A Warnex színes skálát felölelő kínálata természetesen e tekintetben sem hagyja cserben a felelősségtudatos vásárlókat. Ezek a roppant praktikus kiegészítők rendkívül felhasználóbarát készüléknek számítanak, hiszen könnyű felszerelni és kezelni. Alapvetően fürdőszobába, konyhába, illetve olyan belső terekbe, ahol a fűtőberendezések által kibocsátott égéstermék veszélyt jelenthet, ennek az érzékelőnek ott a helye!

A Warnex termékpalettája pedig elkényezteti a vásárlókat: a szén-monoxid érzékelő mellett, a gázszivárgást érzékelő készülékek, füstjelzők és intelligens füstérzékelők is reprezentálva vannak. Ezek a magas minőséget képviselő, elismerten megbízható termékek a nyugodt, védett otthon zálogai. Kitűnő anyaghasználattal készültek, emellett pedig rendkívül strapabíróak és időtállók is. Bár a szóban forgó készülékekkel szemben nem az esztétikai téren támasztható elvárások a legfontosabbak, mégis, ezek a produktumok a dizájnos megjelenés vonatkozásában sem okoznak csalódást, sőt, még az árak is igazán jutányosak.