Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
ro

Elektromos kandallók

Elektromos kandallóink kellemes hangulatot és meleget varázsolnak az otthonába. A kínálatunkban találhatóak falra szerelhető, beépíthető és mindkét kategóriába sorolható kandallók, ezen kívül kandalló betétek és burkolatok.

Szabadon álló elektromos kandallók
Falra szerelhető elektromos kandallók
Beépíthető elektromos kandallók
Rendezés:

Látványkandalló – egyszerűen nem lehet nem szeretni!

Ha a látványkandalló mellett teszi le a voksát, egy sor olyan előnyhöz jut, amiért később nem győz majd hálát mondani. Azoknál az ingatlanoknál, amelyek építésénél a szakemberek nem tették lehetővé a kandalló későbbiekben történő beépítését, csak nagyon költséges és hosszadalmas munka árán juthatnak a lakók a szóban forgó áhított, rendkívül hangulatos fűtési egységhez. Kivéve, ha bizalmat szavaznak a manapság oly modern és divatos megoldásnak számító, elegáns látványkandallók egyikének.

Gazdaságos, praktikus, dizájnos és csodaszép az elektromos kandalló

Az elektromos elven működő látványkandallóról valóban szuperlatívuszokban beszélhetünk. Külsőleg nem sokban különbözik a hagyományos társától, a különbség az üzemeltetésében rejlik. Amint azt a neve is rendkívül jól sejteti, eme kandalló egyik fontos funkciója a „látvány”. Élethű lángeffektjével ugyanazt a bámulatosan idilli atmoszférát teremti meg, mint a fatüzeléses társa. Sőt, hála a modern technológiának, a legtöbb látványkandalló lángeffektjének erőssége állítható, személyre szabható.

Ezeknél a modelleknél a LED kijelző rejtett, tehát nem rombolja le az illúziót. Esztétikai értékekből tehát a látványkandalló jelesre vizsgázik. Mi a helyzet a praktikai tulajdonságok vonatkozásában? Nos, ezek az ultramodern elektromos kandallók maximálisan biztosítják az otthon melegét, legyen szó akár fő, akár kiegészítő fűtőegységként való üzemeltetésükről. Bravúros kialakításuknak köszönhetően mutatós és egyben roppant hasznos elemei a belső tereknek.